Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

01

Vaststellen
e-mailcampagnes

Samen met het kantoor stellen we een lijst met relevante e-mailcampagnes vast. Hiervoor is de beschikbare data leidend.

Zelf hebben we al een set met beproefde e-mails in verschillende thema’s, maar de kans is groot dat je zelf ook ideeën hebt.

De e-mailcampagnes bestaan uit dagelijkse e-mails, op basis van verloopdatum, maar kunnen ook bestaan uit periodieke of themagericht e-mails.

02

Inrichten templates, formulieren en data

Op basis van de kantoorhuisstijl maken wij alle e-mails op en richten we bijbehorende formulieren in. Tijdens dit proces sturen we regelmatig updates, zodat je er zeker van bent dat de uitstraling en tone-of-voice kloppen.

Tegelijkertijd gaan we ook aan de slag met het inrichten van de data. We leggen een koppeling met het CRM-systeem dat gebruikt wordt en zorgen ervoor dat de juiste data en selecties beschikbaar zijn om e-mails te kunnen verzenden.

03

Verzenden en verbeteren

Zodra alle e-mailcampagnes goedgekeurd zijn, de formulieren getest en de data ingericht, starten we met verzenden. De gebeurd voor veel campagnes automatisch, op basis van bijvoorbeeld de verloopdatum van een verzekering.

Dagelijks monitoren we of alles op de juiste manier verzonden wordt en wat de terugkoppeling binnen het kantoor is. Waar nodig sturen we bij.

Periodiek evalueren we alle campagnes en verbeteren we waar het nodig is. Uiteraard kijken we dan ook meteen naar mogelijke nieuwe campagnes.