Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Russische inval Oekraïne; welke update geef je je klanten?

Rusland is Oekraïne binnengevallen. De inval en eventuele sancties zullen waarschijnlijk veel gevolgen hebben, ook voor verzekeringen. Moet je je klanten hier nu al van op de hoogte brengen of is het beter om nog even af te wachten?

Stormschade: proactief communiceren bij vertraging

De drie stormen Dudley, Eunice en Franklin hebben voor veel schade gezorgd. Verzekeraars melden al meer dan 500 miljoen euro schade. Verzekeraars en schadebehandelaars draaien massaal overuren om alle meldingen te verwerken. Door proactief te communiceren voorkomen je geërgerde klanten vanwege oplopende wachttijden.

Social media cijfers 2022

In Nederland zijn 13,7 miljoen mensen actief op social media. Dat zijn er ongeveer evenveel als vorig jaar. Dat blijkt uit onderzoek van Newcom Research & Consultancy. In dit artikel delen we de highlights.

Preventietips bij stormen Dudley en Eunice

Vanaf vanavond raast storm Dudley over Nederland. Vrijdagmiddag volgt Eunice, met windstoten tot 140 kilometer per uur. Om schade te voorkomen kun je de tips in dit artikel gebruiken in een e-mailcampagne of op social media.

Reisverzekering: goed voorbereid op wintersport

De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Veel mensen gaan erop uit naar wintersportgebieden. Met een proactieve houding als financieel adviseur draag je bij aan een goed verzorgde wintersportreis van je klanten.

Tips voor fijne feestdagen per e-mail

De kerstdagen staan voor de deur. Een ideaal moment om even aan je relaties te denken en ze een leuke kerstattentie te sturen. Tegelijkertijd kun je terugblikken op het afgelopen jaar, een bedankje sturen voor het vertrouwen en vooruitkijken naar 2022.