Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Realtime

Veilig de juiste data beschikbaar

Data vormt de basis van MailFrog. Op basis van persoons- en polisgegevens verzenden we op het juiste moment de juiste e-mail.
Uiteraard realtime en via een veilige koppeling met jouw CRM-systeem.

Data

Hoe werkt dat?

Om op het juiste moment een passende e-mail te kunnen versturen maken we gebruik van realtime kantoordata. Met persoonsgegevens als aanhef, naam etc. maken we e-mails persoonlijk. Op basis van een geboortedatum sturen we op de verjaardag van de klant een leuke attentie.

Door polisgegevens in te laden weten we wanneer een verzekering verloopt en sturen we een tijdje van te voren een e-mail over de aankomende verloopdatum. In de e-mail vragen we de klant om gegevens te controleren, zodat het kantoor de polis eventueel kan aanpassen, om onder- of oververzekering te voorkomen.

Om gebruik te kunnen maken van de benodigde gegevens is het van belang dat we een koppeling leggen met het CRM-systeem dat gebruikt wordt. Dat zijn bijvoorbeeld systemen als ANVA, ASSU, DIAS etc. Door middel van een API-koppeling leggen we een beveiligde verbinding en kunnen we dagelijks gebruik maken van actuele data.

 

Data is de bron van het kantoor, daar ben je zuinig op en je moet er 100% zeker van zijn dat er goed mee omgegaan wordt en er geen datalek ontstaat. Dat snappen wij bij MailFrog natuurlijk maar al te goed!

Wij maken gebruik van verschillende veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat data op een veilige manier verwerkt wordt. Dat begint al met een beveiligde API-koppeling, maar ook restricties op basis van IP-adres en andere veiligheidsmaatregelen zijn onderdeel van ons veiligheidsplan.

Uiteraard starten we niet zonder de juiste contracten en verwerkersovereenkomsten, waar alle partijen zich goed bij moeten voelen.