Contact Us:

670 Lafayette Ave, Brooklyn,
NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Houd de kikkers binnen!

MailFrog

Laat kikkers niet uit de kruiwagen springen! Dat is wat we met MailFrog willen bereiken. De kikkers zijn klanten die je graag meer aandacht zou willen geven, maar het dagelijkse werkt laat dat helaas niet toe.

Door op het juiste moment geautomatiseerd een persoonlijke e-mail te sturen houd je contact, zonder dat je daar omkijken naar hebt. Jouw klant voelt zich gehoord, jij voldoet aan je zorgplicht en hebt op gezette tijden contact met al je klanten.

Onze missie

Tijd en geld besparen, klanten aan boord houden

We weten allemaal dat je het als financieel adviseur druk hebt en dat het niet lukt om elke klant persoonlijk te benaderen. Naast dat je dit graag zou willen drukt ook de zorgplicht. Een call-center inhuren kan, maar dat is duur en onhandig.

Met MailFrog nemen we het eerste klantcontact uit handen. Op de juiste momenten sturen wij een passende e-mail, vanuit jouw naam en e-mailadres. De terugkoppeling komt bij jou in de mailbox binnen, zodat jij de opvolging kunt doen. Dat scheelt flink in tijd, het eerste contact is immers al gelegd.

Benieuwd naar hoe dit werkt? Wij vertellen je graag meer!

Dagelijkse verzendingen
Op basis van parameters, zoals verloopdatum, geboortedatum of combinaties van verzekeringen, sturen we dagelijks e-mails. Op het juiste moment een persoonlijke e-mail met relevante informatie of vragen.
thumbs-up
Voldoe aan zorgplicht
Met MailFrog voldoe je aan zorgplicht. Elke verzonden e-mail wordt gelogd, zodat je altijd kunt bewijzen dat jij contact opgenomen hebt op het juiste moment.
team
Jouw kantoor, naam en huisstijl
De klant merkt niet dat MailFrog de e-mails voor jou verzend. Elke e-mail wordt volledig opgemaakt in de kantoorhuisstijl en verzonden uit jouw naam en met het gewenste e-mailadres. Zo is persoonlijk ook echt persoonlijk.